Periodòncia a Lleida

dents i genives sanes

periodòncia Lleida

La salut de les genives també és important

Una geniva sanejada és sinònim d’un somriure sa i bonic. La periodòncia és l’especialitat que tracta els problemes de les genives i dels teixits que suporten les dents. Així, tenim cura de tots els teixits orals perquè es mantinguin sans, funcionals i amb el millor aspecte.

Tractaments de periodòncia a Lleida

periodòncia Lleida

microcirurgia periodontal

Es tracta de petites intervencions per tal d’eliminar la infecció bacteriana (gingivitis o periodontitis) en forma de tosca (càlcul dental o “sarro”) i pel·lícula bacteriana de la superfície de les dents, sota la línia de la geniva i a les arrels. Es fan servir instruments d’ultrasons i de raspat manual amb la finalitat de detenir l’expansió dels bacteris.

periodòncia Lleida

Tractaments estètics de la geniva

Un somriure gingival, per exemple, pot millorar-se amb una Gingivectomia, en la qual s’elimina la geniva sobrant, descobrint la superfície dental que estava sota d’aquesta, donant un aspecte més estètic i armònic al somriure. També es pot redefinir la línia de les genives per buscar una millor simetria i proporció.

periodòncia Lleida

Empelts d’os o geniva

El periodontista pot realitzar petits empelts d’os i/o geniva que ajudin al pacient a recuperar el teixit perdut o danyat i millorar la qualitat general dels materials que sostenen les dents. S’aconsegueixen genives més sanes i estètiques que poden complir amb la seva finalitat: subjectar les dents i fer de barrera a la placa bacteriana.

Perquè a D’Clínic sabem que una boca sana és la millor carta de presentació. I una boca sana comença amb una geniva sanejada.

Vols concertar una cita?

Truca’ns al  973 208 484 o al  605 88 68 00
o envia’ns un missatge a administracio@declinic.com

* Camps obligatoris.

Accepto les condicions de la Política de Privacidad.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: D’CLINIC FERRON ALONSO, S.L.P.U.
Finalitat: Donar resposta a les consultes / gestió de cites / enviament de butlletí informatiu o comunicacions comercials.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades Personals a l'apartat de Política de Privacitat.