Higiene i prevenció a Lleida

hàbits saludables

Higiene i prevenció Lleida

Prevenir és salut per al futur

A D’Clínic hem desenvolupat tractaments preventius i altament efectius per prevenir a les dents i les genives de processos destructius. A D’Clínic sabem que oferir consells de prevenció i proposar hàbits saludables als nostres pacients és la millor manera de tenir cura de les seves dents durant tota la vida.

Tractaments d’higiene i prevenció dental a Lleida

prevenció oral Lleida

revisions periòdiques

Les revisions periòdiques orals són la millor eina de prevenció de futures malalties o patologies orals. Els nostres odontòlegs examinaran amb deteniment tota la zona oral: dents, genives, llengüa i mucoses. La finalitat de les revisions, a més de fer un seguiment dels tractaments, és detectar a temps possibles anomalies en l’estat bucal per poder tractar-les abans que empitjorin.

prevenció oral Lleida

higiene dental professional

Una neteja dental professional a la nostra clínica consisteix en l’eliminació de placa bacteriana, dipòsits de tosca (“sarro“), restes d’aliments i taques que s’acumulen sobre l’esmalt dental. També administrem fluor durant 1 minut per reforçar l’esmalt. Un dels objectius més comuns de la higiene dental és evitar l’aparició de càries i altres problemes en genives i dents.

recomancions d’hàbits saludables

A D’Clínic sabem que un gran pilar de la prevenció oral a Lleida és seguir uns hàbits de vida saludables. Quan vinguis a la nostra clínica dental t’informarem i explicarem en detall les pautes més apropiades per poder seguir-los. La majoria fan referència a hàbits d’alimentació (evitar sucres, aliments colorants i begudes gasoses), evitar hàbits poc saludables per la salut en general (com el tabac), mantenir una bona higiene dental diària (amb un correcte raspallat dental) i realitzar-se revisions periòdiques a la nostra clínica dental.

prevenció oral Lleida

La salut dental està relacionada de moltes maneres amb la nostra salut i benestar general. Per tant, tenir cura de la nostra salut dental, incloent les revisions periòdiques, és vital.

Vols concertar una cita?

Truca’ns al  973 208 484 o al  605 88 68 00
o envia’ns un missatge a administracio@declinic.com

* Camps obligatoris.

Accepto les condicions de la Política de Privacidad.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: D’CLINIC FERRON ALONSO, S.L.P.U.
Finalitat: Donar resposta a les consultes / gestió de cites / enviament de butlletí informatiu o comunicacions comercials.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades Personals a l'apartat de Política de Privacitat.