Estètica dental a Lleida

el teu millor somriure

estètica dental Lleida

No amaguis el teu somriure

Un somriure atractiva i saludable és una de les característiques més boniques que una persona pot tenir. Ens dóna confiança i és símbol de la nostra imatge. La creixent preocupació en relació amb l’estètica dental per part dels pacients fa que siguem una clínica dental de referència en odontologia. El nostre equip de professionals estudia el teu somriure per aplicar els tractaments i les tècniques que permetin aconseguir els millors resultats estètics en cada cas.

Tractaments d’estètica dental a Lleida

estètica dental Lleida

emblanquiment dental

A causa del pas del temps, mals hàbits, un consum de menjars i begudes colorants, etc. el color de les nostres dents es pot veure afectat de manera negativa. Aquests canvis de color es troben a la capa externa de l’esmalt i gràcies a l’emblanquiment dental a la clínica, podem aclarir diversos tons del color original.

La sessió dura una hora i és del tot indolora, ja que es realitza amb llum freda LED i es protegeixen les genives del gel blanquejador.

estètica dental Lleida

facetes dentals

Les facetes dentals són fines làmines de material porcellànic que s’adhereixen a la cara externa de les dents. Corregeixen petites imperfeccions de forma, mida o color (dents fracturades, dents tacades o fosques, dents petites, …).

Es realitzen a mida de cada pacient en un laboratori protèsic per garantir la màxima resistència i estètica natural. La seva col·locació és ràpida i indolora i en molts casos no és necessari rebaixar el contorn de les dents.

estètica dental Lleida

corones de zirconi

Per realitzar corones o pròtesis dentals, l’opció més estètica és el zirconi dental. A diferència de les pròtesis convencionals (amb un interior de metall fosc i recobertes de porcellana), el zirconi és una metall blanc que proporciona gran resistència a la vegada que un aspecte molt natural.

Amb aquest material s’evita la antiestètica zona fosca que sovint es percep entre la dent i la geniva en pròtesis de metall-porcellana.

El teu somriure és molt important per a nosaltres, i per això a D’Clínic t’oferim emblanquiments, corones de zirconi i facetes de porcellana. Diferents tècniques per a què gaudeixis d’una boca sana i bonica.

Vols concertar una cita?

Truca’ns al  973 208 484 o al  605 88 68 00
o envia’ns un missatge a administracio@declinic.com

* Camps obligatoris.

Accepto les condicions de la Política de Privacidad.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: D’CLINIC FERRON ALONSO, S.L.P.U.
Finalitat: Donar resposta a les consultes / gestió de cites / enviament de butlletí informatiu o comunicacions comercials.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades Personals a l'apartat de Política de Privacitat.