Odontopediatria a Lleida

odontologia infantil

odontologia infantil Lleida

Salut oral des de petits

L’odontopediatria és la nostra àrea dedicada als més petits.
Els nens requereixen una atenció especial, i per això tenim un equip especialitzat en tractaments integrals orientats a aquest col·lectiu. Les dents i ossos en creixement necessiten de tractaments específics.

A D’Clínic sabem molt bé que cada nen és únic i, per aquest motiu, hem tingut cura de cada detall per fer possible la millor experiència als més petits cada vegada que ens visiten i perdin la por al dentista.

Tractaments més habituals d’odontopediatria a Lleida

odontopediatria Lleida

higiene i prevenció oral

Juntament amb els pares, li explicarem pautes de raspallat adequades a la seva edat, així com bons hàbits d’higiene i alimentació. La idea és evitar ara problemes orals en el futur, és per això que els nostres tractaments preventius d’odontopediatria a Lleida els evitaran preocupacions.

odontopediatria Lleida

fluoracions tòpiques

El fluor alenteix el procés de desmineralització de les dents i augmenta l’índex de remineralització de l’esmalt. És per això que es considera un tractament preventiu i s’utilitza preferentment en nens.

La fluoració tòpica al dentista es realitza mitjançant cubetes que contenen una pasta o gel amb fluor a major proporció.

odontopediatria Lleida

segellament de fisures

Mesura preventiva contra la càries dental que consisteix en la col·locació d’un material a manera de barrera protectora per impedir que les restes d’aliments i placa dental es quedin enganxats a les fissures dels queixals.

El material que s’utilitza es queda adherit a la superfície de les dents i facilita la neteja dental al quedar una superfície de contorns més suaus.

odontopediatria Lleida

mantenidors d’espai

Són aparells fixos o extraïbles encaminats a preservar l’espai obert que ha deixat una o diverses dents temporals per permetre que surti la dent permanent de forma correcta.

Quan falta una dent, les peces dentals adjacents tendeixen a moure’s buscant tancar aquest espai, de manera que s’obren nous espais interdentals.

A D’Clínic sabem que els petits de casa també han de gaudir d’una bona salut dental que els protegirà a mida que creixin. Els nostres especialistes en odontopediatria a Lleida els explicaran els tractaments en un llenguatge adequat a la seva edat.

Vols concertar una cita?

Truca’ns al  973 208 484 o al  605 88 68 00
o envia’ns un missatge a administracio@declinic.com

* Camps obligatoris.

Accepto les condicions de la Política de Privacidad.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:
Responsable: D’CLINIC FERRON ALONSO, S.L.P.U.
Finalitat: Donar resposta a les consultes / gestió de cites / enviament de butlletí informatiu o comunicacions comercials.
Legitimació: Consentiment de l'interessat.
Destinataris: No es cediran dades a tercers, excepte per obligació legal.
Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional.
Informació addicional: Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades Personals a l'apartat de Política de Privacitat.