c/ abat escarré, 5 baixos / cp 25001 lleida
tel. 973 20 84 84
correu electrònic: administracio@declinic.com

odontologia

A d’clínic sabem que l’acte de somriure és un exercici molt saludable. Tot i això, moltes persones limiten aquest tipus de gest per culpa d’una dentadura amb imperfeccions, ja sigui perquè tenen dents muntades o separades, perquè estan tacades o perquè tenen maloclusió, malalties periodontals, etc.

Una boca sana i, com a conseqüència, un somriure bonic valen més que mil paraules. Gràcies a les darreres tècniques en odontologia de d’clínic, tenir i mantenir unes dents perfectes és més fàcil.

Les revisions periòdiques aconsegueixen que, davant l’aparició de qualsevol petit problema, la solució sigui ràpida i efectiva. L’àrea d’odontologia de d’clínic disposa d’un ampli ventall de tècniques adequades a cada problema i ofereix facilitats de finançament de tractaments perquè qualsevol persona pugui recuperar el somriure.

De la mà del doctor Albert Ferrón Alonso, d’clínic està especialitzat en diferents disciplines odontològiques per oferir-te un servei de salut més complet i específic. Entre els nostres serveis i especialitats d’odontologia destaquen la prevenció, la implantologia, la periodòncia, l’endodòncia, l’odontopediatria, l’estètica dental i l’ortodòncia.

clínica | odontologia | casos clínics | on som? | contacte
Implementació: EBS Internet Disseny:Up2You